Отримати тисячу гривень зможуть всі вакциновані українці, незалежно від дати щеплення

23.11.2021 13:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Іноземні партнери оцінили ініційовану Президентом України програму з виплати 1 тис. грн вакцинованим як одну з найкращих програм і методик у цьому напрямку. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода, інформує Урядовий портал.

За словами Глави Уряду, програма має дві цілі: насамперед підтримка малого й середнього бізнесу, а також мотивація людей до вакцинування від COVID-19.

- Ми підтримаємо 5 напрямків бізнесу, які найбільше постраждали під час пандемії. Це креативні індустрії, кіно й театри, музеї, спортивні центри та внутрішні залізничні й авіаперевезення. Ця підтримка буде значною, якщо врахувати, що ми ставимо за мету вакцинувати 20-24 млн українців, – зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр підкреслив, що скористатися програмою зможуть всі громадяни України, щеплені двома дозами вакцини, незалежно від того, коли вони її отримали.

- Програмою зможуть скористатися через застосунок або портал Дія ті, хто мають відповідні COVID-сертифікати. Дія сформує віртуальну платіжну картку, якою можна буде скористатися для оплати послуг у визначених напрямках, – зауважив очільник Уряду.

Денис Шмигаль додав, що програма діятиме з 19 грудня цього року до 18 грудня наступного.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews