Наталія Матюшина

Наталія Матюшина

громадська діячка

Блогери, не робіть з українців дурнів!

Про внутрішніх ворогів

30.11.2021 01:07   Джерело: CvNews
Автор : Наталія Матюшина
Ця вся ситуація зі скандальним застіллям блогерів призведе до більших проблем. Росія десятки років веде пропаганду проти українців, заперечує свою причетність до Голодомору, не визнає, що це був свідомий геноцид — таке жорстоке, цинічне винищення української нації, катівня...
 
А тут на тобі — для московитів це туз у рукаві— наче, самі ж українці не визнають Голодомор". Це сором для держави. І президент мав би першим відреагувати на таке плюндрування пам'яті жертв голодоморів!
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
Не знати про такий день? Серйозно? Про це не говорили?
Тобто не знати про найбільшу трагедію нашої нації, найбільший біль в історії України? Коли увесь світ запалює скорботну свічку на знак пам'яті про жертв Голодомору, як можна не знати?
 
Слава Богу, завдяки Ющенку уже 15 (!), 15, повторюсь, років увесь світ горює, кричить, волає про голодомор, про геноцид українського народу. Та й до того в сім'ях із жахом розповідали!
 
Матері їли своїх дітей, відрізали статеві органи і смажили на вогні! Опариші з трупів виїдали! За десяток зернинок цілі сім'ї розстрілювали! Господи! Як??? Як не знати??? Яким дурнем-дуренним треба бути, щоб не знати???
 
Голодомор. Фото з мережі Інтернет

Голодна туса. Фото з мережі Інтернет
 

Читайте також

Голодомор: люди помирали через те, що вони українці
В Ужгороді встановили монумент жертвам Голодомору (Фото)
А зграя аморальних виродків насміхається, плюндрує значення дня вшанування. "Голодна туса"... "Про це ніхто не говорив"? — та Бог буком не б'є! Покарання неодмінно буде — закон законом, а сили небесні і душі замордованих голодом, так точно спокою не дадуть!
 
Гидко!
 
Не треба диверсії, є внутрішні вороги!
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews