У Чернівцях сьогодні спробують звільнити заручників. При цьому використають гранати

Поліція попереджає про проведення тактико-спеціальних навчань

03.12.2021 02:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 3 грудня, співробітники ГУНП в Чернівецькій області будуть відпрацьовувати дії під час звільнення заручників. Навчання відбудуться на вулиці Хотинській в покинутій будівлі неподалік торгово-розважального комплексу. Прохання до чернівчан і гостей нашого міста дотримуватися заходів особистої безпеки та сприяти поліцейським у проведенні спеціальних навчань.

Тактико-спеціальні навчання відбудуться в умовах, максимально наближених до реальних. Співробітники «КОРД» будуть вдосконалювати дії під час звільнення заручників, які утримуються в багатоповерховій споруді промислового об’єкта.

Навчання триватимуть орієнтовно з 09:30 до 15:00.

До тренувальних заходів поліцейські залучатимуть пошуково-штурмових собак і будуть використовувати учбову зброю, світло-шумові гранати та спеціальне спорядження.

Поліція Чернівецької області закликає жителів і гостей столиці Буковини зберігати спокій, з розумінням ставитися до можливих обмежень та незручностей. Усі дії відбуватимуться відповідно до чинного законодавства, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews