Снігозахисні щити встановлюють на Буковині, щоби уникнути заторів у хурделицю

07.12.2021 07:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На шляхах державного значення Буковини встановлюють снігозахисні щити, аби зменшити ризик заторів через перемети. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Філії Облавтодору виготовили 600 метрів погонних снігозахисних щитів. Ці плетені конструкції розміщують на ділянках, де немає насаджень, що затримували би сніг.

Читайте також

У Чернівцях на дріжзаводі планують реконструювати кільце
Через снігопад рух транспорту на дорогах Буковини частково обмежено

Такий пасивний захист не дозволяє вітру замітати дороги снігом.

Крім того, на небезпечних ділянках, а саме на спусках та підйомах, дорожники заздалегідь формують конуси з протиожеледної суміші.

Якщо негода застала на дорозі, водії можуть перечекати на майданчиках для відстою автотранспорту – https://cutt.ly/0jdzT21

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних із ускладненням дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значення Буковини, слід звертатися на номер диспетчера Служби автодоріг: (0372)58-38-84. Дзвінки приймають цілодобово!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews