Рейтинг найкращих подарунків дівчині на день народження

23.12.2021 12:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Будь-який чоловік прагне здивувати свою другу половинку в її день народження і для цього не лише намагається організувати для неї справжній сюрприз, а й вибрати для коханої подарунок її мрії. Для того, щоб зробити пошук презентів для вас більш швидким і легким, ми зібрали кілька цікавих варіантів подарунків, серед яких ви 100 відсотків знайдете щось, що точно приведе в захоплення вашу другу половинку!

Гаджети

Одним з найоптимальніших і найпрактичніших презентів були і залишаються різні технічні новинки, які точно приведуть будь-яку даму в захват! А враховуючи той факт, що нові гаджети з'являються фактично кожен день, то точно є такий девайс, якого ще немає у вашої другої половинки. Це може бути смарт годинник, мобільний телефон останньої моделі, ноутбук, бездротові навушники, планшет, блютуз колонка, проектор, квадрокоптер і багато іншого.

Враження

Якщо ви хочете вручити дівчині в її день народження щось креативне, то радимо вам придбати один з подарункових сертифікатів на враження на https://www.bodo.ua/ua/podarki/devushke/! Там ви знайдете величезну кількість цікавих варіантів проведення часу і точно зможете вибрати щось, що сподобається вашій коханій. Це може бути стоунтерапія, майстер-клас суші, побачення на даху, вечеря у рибному ресторані, флоат-капсула, тайський масаж стоп, майстер-клас візажу, фотосесія, spa у чанах, міський квест тощо.

Букети

Це, мабуть, найкласичніший варіант презенту дівчині на день народження, адже багато дам справді дуже люблять отримувати від своїх других половинок букети! Так що, якщо ви знаєте, яким саме квітам віддає перевагу ваша дівчина, то ви можете придбати для неї красиву квіткову композицію. Ще один непоганий варіант - це вручити їй букет, який складатиметься з будь-чого, наприклад із фруктів, овочів, ягід у шоколаді, цукерок, м'яких іграшок, кульок, різних снеків і навіть з грошових купюр!

Прикраси

Багато дівчат мріють отримати у свій день народження якусь нову прикрасу і якщо ви знаєте, що ваша друга половинка теж любить коштовності, то вам безперечно варто зупинитися саме на цьому варіанті! Хорошим рішенням буде вручити своїй другій половинці браслет і спеціальні набори намистин, щоб вона могла підібрати для себе прикраси на будь-яку подію. Крім того, ви можете подарувати їй кулон із першою літерою її імені або у вигляді красивого серця. Ну а якщо ви ще не одружені, але ви готові зробити коханій пропозицію, то найкращим презентом звичайно стане кільце!

null
Фото з мережі Інтернет

Подорож

Це ще один непоганий варіант, особливо якщо ви точно знаєте, що ваша кохана давно мріє вирушити в подорож. Звичайно ж, враховуючи сучасні реалії краще вибирати квитки з відкритою датою, щоб ви і ваша друга половинка точно могли вирушити в цю подорож. А ось напрямок вам варто вибирати, виходячи з уподобань вашої другої половинки: пляжний або гірськолижний курорт, романтична Європа, загадкова Азія, а може ви взагалі захочете влаштувати справжній тур Україною!

Даруйте своїм другим половинкам те, про що вони давно мріють, тоді й гарний настрій їм гарантований не тільки в день народження, а й увесь рік!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews