"Церковний гастролер" викрав із сейфу релігійної громади Погорілівки майже 140 тисяч

Поліція розшукує очевидців

07.02.2022 17:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Окрім незаконного заволодіння грошима релігійної громади, невідомий зловмисник проник до ще двох храмів у сусідніх селах Боянчук і Горішівці. Наразі поліцейські розслідують факт крадіжки та встановлюють порушника, причетного до вказаного злочину. Якщо вам відома будь-яка інформація про обставини правопорушення чи особу, яка може бути причетною до його скоєння, – прохання повідомити на спецлінію «102».

Повідомлення про незаконне проникнення до приміщення церков у трьох сусідніх селах на території Чернівецького району надійшли до поліції 5 лютого. Для перевірки отриманої інформації за вказаними адресами виїхали співробітники відділення № 3 Чернівецького районного управління поліції.

Читайте також

У буковинки в лікарні викрали сумку
22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень

Оглянувши місця правопорушень і поспілкувавшись із заявниками, правоохоронці з’ясували, що в ніч з 4 на 5 лютого зловмисник проник до культової споруди в селі Погорілівка та викрав із сейфу гроші в національній та іноземній валюті. Попередня сума збитків становить майже 138 тисяч гривень. Викрасти майно з церков у селах Боянчук і Горішівці порушнику не вдалося.

Слідчі поліції внесли відомості про крадіжку до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews