Підпільну мініфабрику з виробництва цигарок виявили на Вижниччині (ФОТО)

Зловмисники постануть перед судом

15.02.2022 15:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Під час проведення комплексу заходів для виявлення та припинення фактів незаконного обігу підакцизних товарів, правоохоронці викрили протиправну діяльність двох жителів Вижниччини, віком 25 і 33 роки. Зловмисники не були суб’єктами підприємницької діяльності та не мали ліцензії на право виготовлення і торгівлі сигаретами.

Для ведення злочинного бізнесу порушники орендували складське приміщення, встановили спеціальне обладнання, придбали тютюн, упаковки до сигарет, фільтри та незаконно виготовляли фальсифіковані тютюнові вироби з логотипами різних торгових марок.

За результатами дослідження зразків вилучених під час обшуку сигарет, вони не відповідають встановленим державним стандартам.

Читайте також

Контрабандистам і карантин не завада
Двоє буковинців підпільно виготовляли цигарки
Буковинські правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення цигарок (фото, відео)

Слідчі поліції повідомили зловмисникам про підозри у скоєнні правопорушень, передбачених частиною 2 статті 28, частинами 1 і 2 статті 204 Кримінального кодексу України. А саме: незаконне придбання з метою збуту, транспортування та зберігання з цією метою незаконно виготовлених підакцизних товарів – тютюну та тютюнових виробів, а також незаконне виготовлення тютюнових виробів, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Досудове розслідування здійснюють співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області. Оперативний супровід – СБУ, процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews