«Мєня з..балі еті атошнікі!»: невідомий у Чернівцях жорстоко побив металевим кийком учасника військових дій (ВІДЕО)

19.02.2022 19:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Днями у Чернівцях біля ринку «Зелений» на паркувальника - учасника ООС (АТО) - було здійснено напад поки невідомою особою. Нападник підійшов до паркувальника і після вигуку «Мєня з..балі еті атошнікі!» почав бити його металевим кийком.
 
Внаслідок такого жорстокого побиття потерпілий на деякий час втратив свідомість, а небайдужі перехожі викликали швидку допомогу, після чого його госпіталізували з численними побоями.
 
За фактом побиття було викликано поліцію, яка мала б відкрити відповідне провадження.

Читайте також

У зоні ООС загинув молодий офіцер з Буковини
 
"Вважаємо це неприйнятним, коли посеред білого дня відбувається жорстоке побиття ветерана ООС (АТО), ображається честь та гідність усіх нас і при цьому особу зловмисника не можуть знайти... Давайте "допоможемо" нашим правоохоронцям! Віримо в наше братерство і просимо передивіться уважно відео можливо хтось упізнає цього "хероя", щоб з'ясувати причини його протиправних дій.
Хто впізнає нападника чи володіє будь-якою інформацією з цього приводу - пишіть у коментарях або звертайтесь до нас." - йдеться у повідомленні Асоціації.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews