Дюссельдорф став містом-побратимом Чернівців (ВІДЕО)

12.03.2022 09:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Депутатський корпус разом із мером Дюссельдорфа Штефаном Келлером 10 березня проголосували за рішення про початок побратимських відносин із Чернівцями.
 
- Маю за велику честь розпочати історію дружби і співпраці Чернівців і німецького міста Дюссельдорф, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Зараз увесь світ захоплюється нами. Ми точно ще все відбудуємо і станемо однією із найуспішніших країн Європи. І ми раді, що вже зараз в нас є такі союзники.
 
 
 
Довідково
 
Дю́ссельдорф — місто на заході Німеччини, у Рейнсько-Рурському регіоні, адміністративний і культурний центр федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія і резиденція земельного уряду округу Дюссельдорф. Місто в основному розташоване на правому березі річки Рейн, за 34 км на північний захід від Кельна.
 
Дюссельдорф поряд з БерліномГамбургомМюнхеномФранкфуртом-на-Майні утворює п’ятірку міст, в яких зосереджена промислова, економічна та фінансова міць країни. Крім цього, Дюссельдорф ставиться своїм нічним життям і шопінгом, сучасною архітектурою і музеями, ярмарками та різними культурними подіями.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews