Алея зірок у Чернівцях офіційно залишається без Ані Лорак та Василя Герелло

22.03.2022 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Іменні зірки виконавців Ані Лорак та Василя Герелло відтепер офіційно вилучені з Алеї зірок на Театральній площі у Чернівцях. Таке рішення прийняв сьогодні, 22 березня, виконавчий комітет Чернівецької міської ради.

Про це повідомив секретар виконкому Сергій Добржанський.

Нагадаємо оперний співак Василь Герелло виступив 18 березня у Москві на “святкуванні” восьмої річниці “Воз’єднання Криму з Росією”. Ані Лорак з 2014 року активно гастролювала і у Росії і не висловлювала чіткої позиції щодо подій в Україні.

Відповідно до Положення про Алею зірок у Чернівцях ім’я видатної особистості може бути вилучено, якщо ця особа порушила Конституцію, закони України, позбавлена державних нагород та почесних звань, допустила некоректні висловлювання, які посягають на честь, гідність або репутацію територіальної громади та народу України, вчинила дії, які дискредитують її перед територіальною громадою. 

Герелло. Фото з мережі Інтернет

 

Ані Лорак на врученні премії в РФ. Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews