Від анестезіолога до менеджера: хто боронитиме Україну у складі нової військової частини з Буковини

14.04.2022 07:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Буковинці вкотре довели, що здатні швидко згуртуватися, аби чинити спротив російському загарбнику. У короткий термін на заклик ТЦК та СП відгукнулась велика кількість захисників, які у складі нової військової частини боронитимуть рідну землю.
 
У вірності українському народу урочисто присягнули воїни, які не проходили військової служби, або служили до часів Незалежності. Відтепер вони в одному строю з досвідченими армійцями захищатимуть Батьківщину від московської орди.
 
Левову частку військовослужбовців батальйону складають учасники бойових дій, які готові передавати досвід новобранцям. Для лікаря-анестезіолога з Чернівців це вже друга мобілізація, і він разом з колегами-медиками готовий допомогти побратимам за будь-яких умов, а також навчати всьому, що потрібно.
 
У стрій частини стали і чоловіки-переселенці. Кирило, який працював менеджером в Ірпіні, свого часу пройшов підготовку на військовій кафедрі. Чоловік привіз на Буковину дружину з немовлям, а сам пішов служити. Розповідаючи про те, що довелося пережити родині, каже - зробить усе, аби такого більше ніколи не повторилося ні з його близькими, ні з кимось іншим.
 
- Я не розумію тих, хто зараз сидить в тиші і не хоче нічого робити, або вважає, що за нього це має зробити хтось інший, - каже новоспечений військовий. - Війна у всій країні, і хіба можна спокійно чекати, що хтось прийде тебе вбивати, руйнувати твою домівку, знущатися з твоїх рідних?! Кожному треба діяти - робити, те на що здатен.
 
Воїни нової частини – це люди різного віку, різних професій, з усіх куточків області і регіонів країни, яких об’єднує прагнення захистити родини, рідну землю та жити у мирній, щасливій Україні.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews