"Справжні друзі України!": мер Чернівців зустрівся з італійськими волонтерами

06.06.2022 08:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецький міський голова Роман Клічук у Ратуші зустрівся з італійськими волонтерами, представниками організації Croce Viola - Pubblica Assistenza di Sesto Fiorentino, які впродовж кількох місяців дбають про підтримку українців.
 
Він подякував їм за допомогу і висловив сподівання, що невдовзі у Чернівців з'явиться надійне місто-побратим з Тоскани:
 
- Направду Італія вже понад два десятки років стала майже рідною для сотень тисяч українців. У скрутні дев’яності і двотисячні наші громадяни шукали там можливості заробити і допомогти рідним. Роками українські трудові мігранти передавали з Італії своїм родинам сотні мільйонів важко зароблених євро, допомагаючи таким чином економіці всієї країни.
 
А зараз італійські волонтери підтримують нашу державу в умовах війни, передають гуманітарну допомогу і піклуються про українських біженців в Італії. 
 
Справжні друзі України, вони знаходять час і кошти, аби забезпечити найнеобхіднішим наших громадян, які змушені були рятуватися від рашистської орди. Сподіваюся, незабаром ми матимемо місто-побратима, міста з величною історією і неймовірною культурною спадщиною.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews