На Буковині чоловік незаконно виловив риби на понад 14 тисяч гривень

08.06.2022 14:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині визнали винним чоловіка, який незаконно виловив риби на суму понад 14 тисяч гривень. Про це повідомляє Чернівецький рибоохоронний патруль.

Порушення громадянин скоїв торік у жовтні на Дністровському водосховищі, в адміністративних межах села Макарівка Чернівецької області. За допомогою надувного човна та сітки він зловив двох лящів, одну плітку та одного веризуба.

Читайте також

У Чернівецькій області чоловік застрілив косулю
Буковинці незаконно виловлювали рибу і раків (Фото)

Своїми діями чоловік порушив вимоги пунктів 3.14, 3.15 Правил любительського та спортивного рибальства, вимоги закону України «Про тваринний світ» та заподіяв шкоду рибному господарству України на загальну суму 14 852 гривень.

У результаті Кельменецький районний суд задовольнив позов Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства та зобов’язав порушника компенсувати завдану природі шкоду, а також сплатити 2 481 гривню судового збору.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews