"Літній дощ змив всі фальшиві декорації дня": начальник Чернівецької ОВА прокоментував обшуки у своєму кабінеті

11.06.2022 00:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук у властивому йому красномовному стилі прокоментував обшуки у будинку з левами, які відбулися у п'ятницю.

"Професійний водій ніколи не сигналить, не розмахує кулаками, професійні і сильні люди взагалі тихі, натомість коли галас, театралізовані перформанси, гучні заголовки і сивобороді папарацці в засаді в очікувані бомбонів це - «порохи на болоті», як каже один капітан. Але щойно пройшов рясний літній дощ і змив всі фальшиві декорації дня. Актори розійшлися. Вірте в силу правди, не бійтеся її сказати, навіть коли порохи часом прикривають сонце!" - написав Осачук на своїй сторінці у FB.

Нагадаємо, до Чернівецької обласної військової адміністрації у п'ятницю, 10 червня, прийшли правоохоронці. Вони провели обшуки у будівлі. За даними ЗМІ, слідчі дії відбувалися у кабінеті голови військової адміністрації Сергія Осачука.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews