Двоє буковинців незаконно наловили риби майже на 60 тисяч гривень

11.06.2022 08:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Двох чоловіків, котрі у нерестовий період рибалили на Дністровському водосховищі, затримали інспектори Чернівецького рибоохоронного патруля спільно з правоохоронцями. Порушників виявили в адміністративних межах села Коновка Дністровського району.

Вони ловили рибу з гумового човна за допомогою двох ставних сіток. Чоловіки встигли добути 33 лящів та одного судака, загальна вага незаконного улову склала 25 кілограмів.

На осіб складено адміністративний протокол за ч.4 ст. 85 КУпАП. Збитки завдані рибному господарству України склали 58 004 гривень.

На місце вчинення правопорушення викликали слідчо-оперативну групу Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області. Правоохоронці вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Човен, заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції.

Чернівецький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись норм природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти на «гарячу лінію» Управління: (066) 067-38-69.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews