Популярний гурт KOZAK SYSTEM виступить сьогодні у Чернівцях на підтримку ЗСУ

18.06.2022 13:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні, 18 червня, з благодійним концертом у чернівецькій філармонії виступить популярний рок-гурт KOZAK SYSTEM.
 
Запальні, харизматичні, щирі і ні на кого не схожі: гурт KOZAK SYSTEM - це колектив, що став унікальним явищем на українській музичній сцені. П’ятеро музикантів вже десять років створюють пісні, під які неможливо встояти.
 
KOZAK SYSTEM органічно звучать як на багатотисячних фестивалях, так і під час камерних ліричних виступів, а мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек. Різнобарв'я репертуару гурту справді вражає, вони не обмежуються стильовими чи жанровими рамками.
 
Станом на 2022 рік група має п’ять записаних платівок: "Шабля", "Пісні Самонаведення", "Живи і Люби», "Не Моя» та «Закохані Злодії», навесні 2022 року мав вийти новий, шостий альбом із назвою “Земля. Вітер. Вогонь.” KOZAK SYSTEM планували відсвяткувати своє 10-річчя великим концертом 18 травня 2022 року у київському “Палаці Спорту” за участі 18 топових українських зірок, але війна внесла свої корективи.
 
З лютого 2022 року фронтмен KOZAK SYSTEM Іван Леньо служить в лавах патрульної поліції Києва, а інші музиканти гурту займаються волонтерською діяльністю в різних регіонах України. Проте, звісно, не забувать і про музичну діяльність: за місяці війни було випущено два треки на підтримку ЗСУ та родин військових - "Мамо" та "Азов-сталь", а 14 травня львівським концертом в укритті розпочався благодійний тур, який охопить найбільші міста України.
 
Частина від прибутку йде на потреби Збройних Сил України.
 
Квитки можна придбати за посиланням: https://cutt.ly/EJkgXA4
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews