Письменниця з Німеччини презентує у Чернівцях книгу про чоловіків

11.08.2022 15:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
«Немає справжніх чоловіків, так само як немає несправжніх». Так починається нова книжка української письменниці Ксенії Фукс «12 годин чоловіка». Вона містить 12 поєднаних і водночас окремих історій про таких різних чоловіків.
 
Тих, які люблять і прагнуть бути коханими, тих, які мають дітей і хочуть бути присутніми в їхньому житті навіть після розлучення, тих, що надмірно доглядають за своїм тілом, й інших – які страждають від алкогольної та наркотичної залежності.
 
Усі історії різні й дуже особливі. Вони наштовхнуть читача на роздуми про те, хто ж такі чоловіки, що їм болить і з якими викликами доводиться давати раду на роботі, в стосунках й під час війни. Особливістю книжки, серед інших є те, що про почуття і тривоги чоловіків розповідає жінка. Чи вдалося авторці відчути протилежну стать – ходіть дізнаватися з книжки.
 
 
Сьогодні о 19:00 в Чернівцях у Paul Celan Literaturzentrum / Літературний целанівський центр відбудеться презентація «12 годин чоловіка» за участю авторки, яка спеціально приїхала зі Штутгарта. Вхід вільний.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
На зображенні може бути: 1 особа та текст «12 один чоловка фукс ксения»
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews