Максим Михайленко

Максим Михайленко

головний редактор Newssky, політолог

Скільки ще їх треба вбити?

21.09.2022 01:24   Джерело: CvNews
Автор : Максим Михайленко

Ну добре, 6000 зеків і 84000 "самомогілізованих" з провінцій. Десь залишилося з кадировців ще 15000, але тих тримають лише у "загрядотрядах". Воювати має простий сільський москвин, джигіту це ні до чого...

Нехай ще тисяч 5-10 вагнерівців. Тепер - провінції вже саботують, викручуються, мовляв, уже скільки посилали! Тому межа - тисяч 50. Нехай аж 10 тисяч зеків і аж 10 тисяч вагнерівців (частину віце-президент РФ Пригожин триматиме біля себе, адже наближається момент узяття влади).

Регулярну армію українці знищили практично до ноги. "Сирійців" (а стояло 63 тисячі у тому році) вони теж часткового спалили. "Новоросів" - четвертини на три.  Сльози це все, сміх один. Зеки ще ті воїни - це лише в РФ вони мають високий статус, бо 90% населення або сиділи, або з родин зеків, і 99% молоді мріє потрапити на зону. А для українців це чмоні та звичайна біомаса. Озброювати охочекомонних МО РФ особливо немає чим, окрім того воно саботуватиме всю справу, бо це не його справа взагалі.

Так чи інакше, це в 2,5 рази менша і і майже в 5 разів менш підготовлена армія, ніж та, що напала на нас в лютому. Це 600 залпів HIMARS або подібних до них систем. Та й потрібне це м'ясо лише аби протягнути до імітації "референдумів", хоча головна ціль - створення власних загонів діючими наступниками Путіна, яких ще спробує винести розпещена двома декадами власного процвітання ФСБ. Першого, вірогідно, не допустять ВСУ, друге цілком нас улаштовує у будь-якому майже форматі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews