У бою з рашистами загинув воїн із Чернівців

09.12.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Захищаючи Україну від окупантів, у бою загинув начальник центрального диспетчерського управління АТ "Чернівцігаз" Юрій Андронійчук.

Про це повідомляють у компанії:

"Колектив «Чернівцігазу» зазнав непоправної втрати. До останнього в наших серцях жевріла надія, що ця звістка виявиться неправдивою. Під час проведення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони України, даючи відсіч агресії окупантів, загинув наш колега, друг та професіонал своєї справи - Юрій Ілліч Андронійчук.

З перших днів війни Юрій Ілліч не залишався осторонь. Спочатку активно волонтерив, організував бригади аварійників, які закривали тушкованку нашим захисникам, а в травні пішов добровольцем до лав ЗСУ. Колектив компанії пам'ятатиме його, як професійного й надійного колегу, що був відданий своїй справі та як відважного патріота своєї землі.
 
Працівники АТ «Чернівцігаз» розділяють біль втрати й висловлюють щирі співчуття дружині Олені, яка є частиною колективу компанії, їхньому синові, а також рідним та близьким".
 
В АТ «Чернівцігаз» Юрій Андронійчук пропрацював 9 років. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews