У Сторожинці завершили бетонування мосту через річку Сірет (ФОТО)

13.12.2022 08:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Права частина споруди вже повністю відновлена. У ремонті лівий проїзд. Підрядник завершив бетонувальні роботи і приступив до нанесення гідроізоляційного шару.
 
Правильно облаштований гідробар’єр уповільнює процес «старіння» мосту. Тому у роботі підрядник використовує високоякісні гідроізоляційні матеріали, аби вберегти споруду від руйнівного впливу води.
 
Також увага дорожників зосереджена й на влаштуванні тротуарної частини мосту, монтажі нового бар’єрного та перильного огородження. Наступний етап – влаштування шару асфальтобетонного покриття на лівій частині проїзду.
 
На ділянці, що ремонтується, організовано реверсивний рух транспорту. Тож дорожники просять у водіїв вибачення за тимчасові незручності та закликаємо дотримуватись Правил дорожнього руху.
 
Міст у Сторожинці – частина дороги державного значення Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ», яка сполучає регіональну трасу Р-62 з міжнародним пунктом пропуску «Красноїльськ» на україно-румунському кордоні. А під час війни транспортний зв'язок із союзною Румунією є важливим для продовольчої й економічної безпеки України.
 
Переправа побудована у 1963 році, а реконструйована у 1984. Загальна протяжність споруди – 68 метрів. Ширина тротуарів по обидва боки – 1,5 м.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews