Буковина прощається одразу з одинадцятьма Героями, які загинули на клятій війні

24.02.2023 09:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На Буковині прощаються з одинадцятьма військовими, які загинули на російсько-українській війні
На фото загиблі військові Дмитро Костенюк, Віталій Рудницький, Іван Маковійчук 

Про це повідомляють на Facebook-сторінці центру комплектування.

Іван Яківчик був бійцем кулеметної роти, він загинув в районі ведення бойових дій. Йому було 53 роки, повідомляє Веренчанська сільська громада. Понад 15 років працював на Калинівському ринку у Чернівцях. Його поховають о 12:00 на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях.

Олексій Боднар був солдатом військової частини А4436. Молодший сержант Сергій Скворцов служив у військової частини А4069. З ними прощатимуться о 12:00 на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

На Буковині прощаються з одинадцятьма військовими, які загинули на російсько-українській війні
На фото загиблі військові Сергій Скворцов, Іван Яківчик, Олексій Боднар 

Старший сержант Віталій Рудницький загинув 18 лютого під час виконання бойового завдання поблизу Бахмуту. Його поховають о 10:00. Віталій брав участь в АТО, а від початку повномасштабної війни командував відділенням кулеметного взводу 3-ої стрілецької роти.

Дмитро Костенюк був солдатом військової частини А0281. З ним попрощаються о 10:00 в селі Погорілівка.

Молодший сержант Іван Маковійчук загинув 19 лютого у селі Невське на Луганщині. З ним прощатимуться о 11:00 у Вижниці. Чоловіку було 55 років. Він вступив до тероборони до початку повномасштабного вторгнення, повідомляє Вижницька міська рада. У Маковійчука залишилося чотири доньки.

На Буковині прощаються з вісьмома військовими, які загинули на російсько-українській війні
На фото загиблі військові Сергій Федорюк та Дмитро Кадик

Дмитро Кадик був старшим сапером військової частини А0224. Його поховають о 10:00 в місті Новодністровськ. Чоловіку був 41 рік.

Солдат Ілля Боднарашек загинув 19 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Чоловіку було 57 років. З ним попрощаються о 11:00 в селищі Берегомет.

На Буковині прощаються з вісьмома військовими, які загинули на російсько-українській війні
На фото загиблі військові Костянтин Паламарюк, Ілля Боднарашек та Ілля Візир

Костянтину Паламарюку був 31 рік. Він загинув 18 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання у Сватівському районі Луганської області. Його поховають о 11:00 в селищі Берегомет.

Солдату Іллі Візиру було 39 років. З ним прощатимуться о 13:00 в селі Лукавці.

Солдат Сергій Федорюк загинув 18 лютого внаслідок ворожого обстрілу поблизу Бахмута. Йому було 46 років. Військового поховали о 9:00 в Сторожинці.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews