Реабілітаційну допомогу цьогоріч стаціонарно надаватимуть 6 закладів області, амбулаторно – 15

20.03.2023 08:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Наші захисники, які зазнали травм потребують реабілітації після лікування, збереження або відновлення фізичного та психологічного здоров'я, відтак досягнення соціально-психологічного благополуччя. Одночасно такої ж уваги потребують і цивільні, які зазнали різних травм.
 
Щоби реабілітаційна допомога стала доступнішою, наприкінці 2022 року Програму медичних гарантій розширили новими пакетами: «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах» та «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах».
 
В Чернівецькій області на 2023 рік надання послуг за пакетом «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах» із Національною службою здоров’я України (НСЗУ) законтрактували шість закладів:
 
ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня», ОКНП «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей», КНП «Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням», КНП «Кіцманська БЛІЛ»,  КНП «Глибоцька БЛ» та КНП «Центральна міська клінічна лікарня».
 
Реабілітація. Фото Чернівецької обласної ради
 
Повний перелік медичних закладів доступний за посиланням: https://bit.ly/3xMDWiw
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews