Керівництво міста-побратима Мангайм привезло Чернівцям допомогу на 100 тисяч євро та плани на майбутнє (ФОТО)

28.03.2023 01:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Уже майже рік як Чернівці та німецький Майнгайм офіційно є містами-побратимами. З цієї нагоди на Буковину завітала делегація з Німеччини.
 
Партнери привезли до Чернівців гуманітарну допомогу: генератори, обладнання для школи, засоби гігієни та запчастини для водопостачання, вартість яких майже 100 тисяч євро.
 
- Для нас ця зустріч — прояв солідарності, - стверджує Чернівецький міський голова Роман Клічук. - За цей рік ми здобули надійного партнера, який не словом, а ділом підтримує нас. Впевнено можу сказати, що місто-побратим Майнгайм надало потужну допомогу. Цінно, що партнери не перестають підтримувати у цій кривавій війні. Вони були і будуть на нашому боці. І це додає впевненості та надії.
 
Разом з міським головою Петером Курцем обговорили можливості поглиблення співпраці між містами. Запланували спільні проєкти у напрямках культури та спорту.
 
Делегація з Мангайму з чернівецькою владою. Фото Чернівецької міської ради

Допомога з Мангайму. Фото Чернівецької міської ради

Делегація з Мангайму. Фото Чернівецької міської ради
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews