За сприяння Уряду Японії Буковина отримала 14 зарядних станцій

30.03.2023 16:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковина отримала 14 зарядних станцій потужністю 500 Вт-годин. Їх області передали завдяки співпраці Чернівецької ОВА із Програмою розвитку ООН та за сприяння Уряду Японії. 

Обладнання представникам громад краю вручила перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк. 

- Завдяки цим пристроям забезпечимо безперебійну роботу органів місцевого самоврядування. Дякуємо нашим партнерам за таку потрібну й важливу допомогу. Ми високо цінуємо підтримку і співпрацю з міжнародною спільнотою, - сказала Альона Атаманюк.  

Портативні зарядні станції отримали 5 громад - Чернівецька, Хотинська, Недобоївська, Клішковецька, Великокучурівська, а також підрозділи обласної військової адміністрації. 

Зарядні пристрої. Фото Чернівецької ОДА

Пристрої оснащені новітньою технологією зарядки, включаючи високошвидкісний порт Power Delivery, здатний заряджати ноутбуки, планшети. Також вони мають чотири різні варіанти портів. 

Крім того, у межах проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)» краю передали 5 портативних зарядних пристроїв потужністю 96000 мА*год. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews