«путін буде робити порядок»: СБУ викрила буковинку, яка публічно схвалювала дії керівництва рф

05.04.2023 10:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Служба безпеки України викрила мешканку Чернівецької області, яка під час воєнного стану публічно схвалювала дії вищого керівництва рф та виправдовувала збройну агресію проти України.
 
За інформацією слідства, в січні цього року автомобіль, у якому перебувала жінка, зупинив екіпаж патрульної поліції. Фігурантці не сподобались такі дії правоохоронців, тож вона одразу висловила свою власну думку з цього приводу. Зокрема жінка запевнила поліцейських, що з ними «путін буде робити порядок» і взагалі він все «добре робить».
Буковинці повідомлено про підозру за ч.1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.
 
Матеріали кримінального провадження скеровано до суду. Заходи із викриття зловмисниці проводили співробітники Управління СБУ в Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews