На «Порубному» затримали псевдоінваліда, який намагався перетнути кордон з підробленими документами

06.04.2023 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На Буковині, в пункті пропуску «Порубне», прикордонники виявили військовозобов'язаного хитруна, який намагався перетнути кордон з підробленими документами.
 
Близько 10 години вечора на паспортний контроль прибув 30-річний мешканець Дніпровської області, який надав прикордонникам посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, які, як виявилося, були підроблені. Проте, під час спілкування з прикордонним нарядом чоловік впевнено переконував, що він не придатний до військової служби та виключений з військового обліку. Провівши поглиблене дослідження документів за допомогою спеціальних приладів, охоронці кордону встановили, що вони повністю підроблені.
 
Після оформлення відповідних документів правопорушника передали представникам Національної поліції.
 
За вчинене ухилянту доведеться відповідати за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».
 
Підроблений документ. Фото Держприкордонслужба України
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews