«Завжди усміхнений, привітний, ввічливий». Історія про молодого воїна з Буковини, який дуже любив сім'ю

09.04.2023 00:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Солдат Євгеній Басараба загинув 28 грудня 2022 року у бою з окупантами під Авдіївкою на Донеччині. Воїну було 25 років.
 
Євгеній народився в селі Зелена Липа Чернівецької області. Закінчив Перебиковецьку середню школу. Потім служив в армії.
 
З перших днів повномасштабного російського вторгнення став на захист України у лавах ЗСУ. Служив сапером в інженерно-саперномі відділенні 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка (в/ч А4007). Восени був нагороджений медаллю «За оборону Авдіївки».
«Завжди усміхнений, привітний, ввічливий, він був підтримкою для своїх побратимів на передовій, за що його поважали. Євгеній був світлою, скромною, порядною людиною. Він любив своє рідне село, своїх односельчан. Був надійною опорою для своїх батьків. Дуже любив свою сім’ю: тата Віктора Ілліча, маму Лесю Дмитрівну та брата Віктора, які ніколи не були осторонь чужої біди, завжди приймали участь у волонтерському русі громади. Всі вони просили у Бога, щоб швидше закінчилася війна, щоб живим і здоровим повернуся їхній син, брат…» – розповіли у Клішковецькій громаді.
Поховали воїна у рідному селі.
 
У Євгенія залишилися батьки і брат.
 
 
 
На зображенні може бути: 1 особа
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews