Хотіла заробити, а втратила 70 тисяч: шахраї продовжують полювання на довірливих буковинців

30.04.2023 18:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Під приводом додаткового заробітку в Інтернеті аферисти виманили у 42-річної буковинки 70 тисяч гривень. Наразі правоохоронці розпочали кримінальне провадження та розшукують осіб, причетних до вчинення протиправних дій відносно жительки краю.

Вчора, 28 квітня, до Чернівецького районного управління поліції із повідомленням про шахрайство звернулась 42-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла поліцейським, що в період з 25 по 28 квітня, під приводом додаткового заробітку в одній із мереж Інтернету, невідомі особи заволоділи її коштами у сумі 70 тисяч гривень.

Читайте також

Ув'язнені СІЗО у Чернівцях обшахраювали людей на 200 тисяч гривень
На Буковині затримали групу шахраїв, які вимагали гроші у людей за спасіння їхніх родичів

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Првоохоронці застерігають: будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями, не вводьте реквізити платіжних карток та конфіденційну інформацію на підозрілих вебсайтах, а також в жодному випадку не перераховуйте гроші на рахунки невідомих вам людей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews