На Буковині чоловік вбив жінку на спалив тіло на березі Прута

02.05.2023 22:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Буковині уродженець Київщини підозрюється у вбивстві жінки.

Про це йдеться в Реєстрі судових рішень, - пише "Молодий буковинець".

Чоловік родом з Київщини, але зараз тимчасово проживає на Буковині. На грунті неприязних відносин із своєю знайомою у ході конфлікту наніс рукою удар у шию потерпілій, внаслідок чого жінка померла. Далі підозрюваний хотів приховати свій злочин та завантажив тіло до багажника свого автомобіля, вивіз до річки Прут в селі Мамаївці, де обливши труп бензином, його підпалив. Після того, як тіло перестало горіти, скинув його в річку.

Суд обрав йому запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою. Підозрюваний та його захисник подали апеляцію із проханням скасувати ухвалу слідчого судді та обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю. Суд не ухвалив апеляційну скаргу.

У випадку визнання винуватим чоловіка, йому може загрожувати покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews