У Чернівцях водії збили двох бабусь, які переходили дорогу

19.05.2023 11:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Обидві потерпілі потрапили до лікарні з травмами.

Чернівцях сталися дві ДТП за участю пішоходів. Внаслідок наїзду автомобілів травмувалися місцеві жительки. Медики госпіталізували буковинок до лікарні для надання необхідної допомоги. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Так, учора, 18 травня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою на вулиці Руській. 25-річна водійка автомобіля "Nissan Leaf" наїхала на 69-річну жінку, яка переходила дорогу в межах пішохідного переходу.

Цього ж дня сталася ще одна автопригода по проспекті Незалежності. На місці інциденту слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції попередньо з’ясувала, що 68-річний чернівчанин, рухаючись заднім ходом на автомобілі "Volkswagen", наїхав на 60-річну жінку-пішохода.

У результаті ДТП обидві буковинки отримали травми. Медики госпіталізували їх до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews