Володимир Стефанець

Кози Пєтрушово

13.08.2023 00:50   Джерело: CvNews
Автор : Володимир Стефанець
Колишня міністерка закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, пам’ятна тим, як у 2018-му танцювала на своєму весіллі з володькою путіним, розповіла, що живе у Рязанській губернії в селі Пєтрушово (не плутати з патрушевим!). Каже, їй сподобалися тамтешні кури і кози.
 
«Заплатила ще за місяць, а далі подивимося. Я не знаю нічого про моє майбутнє, нічого», - поскаржилася жінка журналістам.
 
І справді – після того, як Карін станцювала з володькою, життя пішло під укіс: «попросили» з міністерства, розлучилася з чоловіком, виїхала з Австрії «через постійні погрози вбивством і фактичну заборону на роботу». І, звісно, прибилася до руского берега, де з лютого 2021 по травень 2022 була членом ради директорів російської компанії "Роснєфть". Посаду, підтримавши путіна напередодні його вторгнення в Україну, залишила лише через загрозу потрапляння під санкції, введені Заходом після нападу genosse Vladimir на Україну.
 
Плачі genosse Karin як «кракаділ нє ловітся, нє растьот какос», звісно, перебільшені після нажитого «нєпосільним трудом» в «Роснєфті». Але ж мовимо не так про танцівницю, як про «партньора». А він, як відомо, – ще той «танцор». Це зараз володьці путіну щось заважає, а до нападу на Україну він, знаємо, дуже навіть старанно ліпив із себе по світах майстра вишуканих па. Чого, скажімо, лише вартує його танець з колишнім федеральним канцлером Німеччини і членом правління руского «Газпрому» Герхардом Шредером за 250 тисяч євро зарплати на місяць на посаді керівника ради директорів компанії Nord Stream 2 AG, створеної для спорудження Північного потоку-2. А з червня 2021-го - на посту голови ради директорів «Роснєфті» уже за 600 тисяч місячних долярів. І певно у genosse Gerhard було б усе тіптоп, якби «асвабадітєлі» genosse Vladimir не почали в Україні убивати і викрадати дітей та гвалтувати українок. Відтак навіть стримані німці не витримали і у травні 2022 року бюджетний комітет Бундестагу позбавив свого екс-канцлера деяких особливих прав через підтримку політики путіна.
 
Карін Кнайсль і путін. Колаж з мережі Інтернет
 
Не пощастило і genosse Karin. В Австрії трапився цілий шкандаль з арештом австрійського полковника, що шпигував на користь раші. Після чого у 2019-му уряд популістської Австрійської партії свободи разом з канцлером і міністеркою таки пішов у відставку. Але Карін, як бачимо, не загубилася. Затребувана. Живе собі в Пєтрушово за дві сотні кілометрів на південь від мацкви і, певно, звідти щодня їздить електричкою на свою нову роботу аж в петербург керувати в університеті цілим центром G.O.R.K.I., що переймається «ключєвимі праблємамі развітія расіі».
 
До речі, свій центр на росії - «Центрального комітету міжнародного комуністичного об’єднання "Союз комуністичних партій – комуністичної партії радянського союзу» - отримав ще один екс - Пьотр Сіманєнка із забороненої в Україні компартії. Певно, також затребували. Під час окупації Київщини, щоб «евакуювати» його з родиною на росію із захопленого на той час селища Березівка Макарівського району, кремль навіть розпорядився відправити туди загін спецназу. Кажуть, тепер genosse, сорі, таваріщ Сіманєнка переймається на росії антифашизмом – мабуть, також «ключєвая праблєма». І хтозна, можливо, також тулиться хлоп у якомусь селянському зрубі десь на «дєрєвнє». Не знає нічого про своє майбутнє, чекаючи, коли господар насипле йому трохи сочевиці в спільну миску з усілякими genosse, курми і козами, які так сподобалися Карін в Пєтрушово (не плутати з патрушевим!).
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews