Буковина прощається з Героями

31.10.2023 11:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

31 жовтня у Чернівецькій області прощаються з п'ятьма загиблими військовими: Олегом Капуловським, Анатолієм Харабарою, Василем Безузом, Олегом Столярчуком та Михайлом Балахтарем.

Про це повідомили на сторінці обласної військової адміністрації у Facebook.

З матросом Олегом Столярчуком, воїном військової частини А2802, прощання відбудеться о 10:00 в селі Чагор. Бійцеві було 33 роки.

Із солдатом Михайлом Балахтарем, воїном військової частини А4165, прощаються об 11:00 на Центральному міському кладовищі в Чернівцях. Він був барабанщиком чернівецького гурту "Серцевий напад".

Старшого солдата Василя Безуза, який служив у військовій частині А3631, поховають о 13:00 в селі Банчени. Він загинув у Запорізькій області, повідомили на сторінці Острицької громади.

null

Майор Олег Капуловський служив у військовій частині А3719. Також був учасником АТО. Він загинув 27 жовтня на Донеччині. Йому було 45 років, повідомив голова Сторожинецької громади Ігор Матейчук у Facebook. З бійцем прощалися о 9:00 в Сторожинці.

Анатолій Харабара був старшим солдатом військової частини А7013. Він загинув 16 вересня на Запоріжжі. Понад місяць його вважали зниклим безвісти. Бійцеві було 42 роки. У нього залишилися дружина та двоє дітей, повідомили на сторінці Сокирянської міськради у Facebook. З ним прощалися о 9:00 в селі Шебутинці.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews