У грудні в Чернівцях відбудуться аукціони на оренду десяти комунальних приміщень

04.12.2023 13:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Більшість приміщень не мають цільового призначення, також можна орендувати спортзали у школах для проведення спортивних занять.

Про це йдеться на платформі Prozorro.Sale.

Комунальне майно можна орендувати на термін 5 років. Також у більшості об'єктів є можливість суборенди. Майно передають в оренду без права на викуп. Також орендар зобов’язаний слідкувати за належним станом фасаду і в разі необхідності оперативно здійснювати ремонт чи реставрацію фасаду.

Приміщення на цокольному поверсі на вулиці Українській, 13

Приміщення має загальну площу понад 140 квадратних метрів, його стан оцінюють як задовільний. Орендар самостійно вирішує питання підключення до мереж.

Взяти в оренду це приміщення може переможець трираундового англійського аукціону. Він відбудеться 4 грудня. Стартова ціна понад 1 600 гривень.

null
 
 
Будівлі на вулиці Олега Ольжича, 12

Споруди, які пропонують для оренди, мають загальну площу понад 725 квадратних метрів. Це окремі будівлі площею понад 600 метрів квадратних, господарські будівлі та гаражі. Фізичний стан стін, фундаменту та перекриття відповідає терміну експлуатації будівлі.

Трираундовий англійський аукціон на оренду цього майна відбудеться 6 грудня. Стартова ціна оренди складає майже 60 тисяч гривень.

Частина будівлі на вулиці Григорія Сковороди, 1

Загальна площа приміщень для оренди — 109 квадратних метрів. Це кімнати на першому поверсі та приміщення підвального поверху. Стан майна оцінюють як задовільний. Вхід до будівлі з двору.

Аукціон відбудеться 7 грудня. Стартова ціна оренди — майже 4 200 гривень.

 
 
Інша частина будівлі на вулиці Григорія Сковороди, 1

Також орендувати можна іншу частину споруди на 134 квадратних метри. Це кімнати на першому поверсі, а також підвал.

Аукціон відбудеться 7 грудня, стартова ціна — 5 160 гривень.

 

Майно на Соборній площі, 10

Загальна площа нежитлових приміщень на першому поверсі становить понад 190 квадратних метрів. Їхній стан задовільний. Вхід до будівлі з двору.

Аукціон на оренду відбудеться 11 грудня. Стартова ціна — понад 17 300 гривень.

 
 

Фасадне приміщення на вулиці Університетській, 14

Загальна площа приміщення — понад 18 квадратних метрів. Вхід до приміщення спільний.

Аукціон на оренду відбудеться 11 грудня. Початкова вартість — 792 гривні.

Кімната для проведення спортивних занять у школі на вулиці Міхая Емінеску, 1

Пропонують до оренди приміщення площею понад 23 квадратних метри. Для цього приміщення є профіль використання — проведення занять у спортивних секціях у позаурочний час. Також умовою є графік використання приміщення: вівторок, четвер з 16:00 по 17:00, п’ятниця з 15:00 до 16:00).

Договір також укладають на 5 років, але з урахуванням сезонного використання з 1 вересня по 30 червня. У міжсезонний період вартість оренди становить 1% від встановленої суми.

Аукціон відбудеться 6 грудня. Стартова ціна цього лоту — 110 гривень.

 

Спортзал для проведення спортивних занять на вулиці Іларія Карбулицького, 2

Орендувати пропонують спортзал загальною площею 167 квадратних метрів. Він розташований на другому поверсі гімназії "Берегиня". Цільове призначення для оренди — проведення занять у спортивних секціях для школярів в позаурочний час. Це оренда з погодинним графіком використання: вівторок, четвер та субота з 16:00 по 17:00. Суборенда не допускається.

Аукціон на оренду відбудеться 15 грудня. Стартова ціна оренди — майже 2 750 гривень. 

Спортзал для занять художньою гімнастикою на вулиці Сергія Скальда, 26В

Пропонують орендувати спортивну залу ліцею №18. 3. Орендар має використовувати приміщення для проведення занять з художньої гімнастики. Є погодинний графік використання: субота та неділя з 14:00 до 16:00. Немає можливості суборенди.

Аукціон відбудеться 12 грудня. Це голландський аукціон, де ціна покроково знижується. Стартова ціна — 2 700 гривень. 

Приміщення на вулиці Головній, 9

Це аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50%. Приміщення для оренди має майже 67 квадратних метрів площі, воно розташоване на першому поверсі. Стан майна задовільний.

Аукціон відбудеться 28 грудня. Стартова вартість оренди становить майже 2 700 гривень.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews