У Чернівцях контролери ЧТУ отримали «тривожні кнопки»

19.03.2024 13:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях контролери тролейбусного управління отримали «тривожні кнопки». Йдеться про всі тролейбусні та автобусні маршрути, які обслуговує ЧТУ. У разі конфлікту із пасажирами чи в інших непередбачуваних ситуаціях, вони одразу можуть викликати поліцію охорони.

Про це йдеться на сторінці Управління поліції охорони в Чернівецькій області, пише "Шпальта".

Контролери отримали два в одному — «тривожні кнопки» та GPRS- трекери. Диспетчери на моніторах у пункті централізованого спостереження центру технічної охорони бачитимуть, де саме розташовані контролери, коли вони її натиснуть.

«До нас звернулося тролейбусне управління, аби ми їх забезпечили «тривожними кнопками». Ми видали 10 кнопок, оскільки на маршрутах ЧТУ працює 10 екіпажів контролерів. Уклали із ними договір», — розповідає начальник Управління поліції охорони у Чернівецькій області Михайло Романюк.

Контролер ЧТУ Ілля Задорожняк каже, що до цього часу, їм доводилося викликати поліцію, коли з’ясовують із пасажирами питання, які стосуються їхнього безквиткового проїзду.

«Пасажири є дуже різні. Коли вони не оплачують проїзд і ми виписуємо штрафи, деякі люди реагують агресивно. Не раз викликали поліцію. Зараз «тривожні кнопки» дуже нам допоможуть», — каже контролер.

Загалом в Чернівцях працюють 5 нарядів поліції охорони, після сигналу вони приїжджають за три хвилини. Така співпраця поліції охорони та тролейбусного управління — вперше в Україні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews