"Його суперсилою було знаходити і зводити людей між собою": чернівчани оплакують воїна, який загинув у бою (ФОТО)

16.05.2024 14:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 16 травня, у Чернівцях попрощалися з військовослужбовцем, який боронив Україну від російських окупантів, Олександром Цибульським. Воїна військової частини А7187 в останню дорогу провели на Алеї слави.

"Величезне прохання молитися за упокій Сашиної душі. Тримаємось і молимось. Дякую Всім величезне за ваші теплі слова підтримки та співчуття!" - написала дружина бійця Інна Цибульська.

Вона розповіла, що Олександр останнім часом слухав пісню Сергія Бабкіна "Заповіт", більшу частину якої складено на слова "Заповіту" Тараса Шевченка. 

Олександр Цибульський. Фото з мережі Інтернет
Близький товариш воїна Костянтин Кукунов не міг повірити у те, що сталося:
 
"Мені дуже незвично писати про це в минулому часі, бо відчуття ніби це все не по-справжньому. Він був з тих хто дійсно не народжений для війни. Щирий, справжній, душа компанії. Його суперсилою було знаходити і зводити людей між собою. Саме завдяки йому я знайшов своє коло спілкування в Чернівцях, яке не міняється десятиліттями. Мандрівник, завзятий рибалка, альпініст, сноубордист і це далеко не повний перелік чим він захоплювався. Але не війною. Він любив життя.
 
Проте з початком повномасштабного вторгнення він НЕ:
- виїхав з країни, поки ще було можна
- не шукав хто має воювати замість нього
- не прикривався сім'єю
- не звільнився, зробивши опікунство
- не вважав що його бізнес то основа економіки країни
- не тікав через Тису
- не шукав відмазки, мовляв його нікуди не беруть
- не ховався, не ухилявся.
 
Він в перші дні взяв (можливо вперше в житті) зброю в руки і знайшов своє місце в ЗСУ. Став офіцером, взяв відповідальність на себе. Лейтенант Олександр Цибульський загинув в бою зі зброєю в руках, як справжній Воїн, Чоловік, Захистник. Легких хмаринок і м'якого пухляку тобі там. Дякую що був моєму житті. Назавжди в строю. Честь."
 
Таким воїна запам'ятають друзі. Фото з мережі Інтернет
 
"Я знаю величезну кількість людей, що обожнювали тебе. Та, в принципі, чи була в когось, хто хоч раз із тобою знався, хоч якась альтернатива? А тепер у всіх самі сльози й розірвані серця..." - написав Саша Лаваш Хомич.
 
Олександр Цибульський. Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews