Видатного актора і режисера Івана Миколайчука увічнили в муралі у Чернівцях (Фото)

06.09.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

«Видатні особистості із нами» – саме таку назву має проект Чернівецької міської ради, частина якого сьогодні стала реальністю.

Перший мурал, присвячений Івану Миколайчуку, відкрили біля однойменного кінотеатру на вул. Головній. Над ним працювали художники Kailas-V, Роман Партола, Андрій Пальваль. 

На будинку намалювали великий монументальний портрет Івана Миколайчука в ролі сільського філософа Фабіана з фільму «Вавілон-ХХ». Його створювали одні з найкращих майстрів України, запевняють організатори проєкту.

«За 5 днів портрет був готовий, художники працювали до півночі», – сказала під час відкриття муралу начальниця управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко.

Вартість муралу склала 130 тисяч гривень. В рамках реалізації  мистецького проекту «Видатні особистості із нами» планується виготовлення муралів, присвячених  Володимиру Івасюку, Ользі Кобилянській, Йосифу Шмідту, Сіді Таль та іншим відомим творчим особистостям на фасадах чернівецьких будинків.

За матеріалами http://chernivtsy.eu

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews