Христя Венгринюк

Христя Венгринюк

письменниця, літературознавиця, художниця

Лише повне повернення територій України: Війна. День 292

14.12.2022 04:44   Джерело: CvNews
Автор : Христя Венгринюк
Спроба звільнити Крим може змусити Путіна застосувати ядерну зброю – The Washington Post. Поки Захід підтримує Україну, він побоюється, що будь-яке військове вторгнення України в Крим може підштовхнути Путіна до радикальних дій, потенційно навіть з використанням ядерної бомби.
 
Деякі західні чиновники сподіваються, що угода про здачу Криму Росії може стати підставою для дипломатичного припинення війни. Українці відкидають ідею як небезпечно наївну, а росіяни кажуть, що не погоджуються поступатися чимось, що вже належить їм.
 
WP вважає, що відмова будь-якої зі сторін відступати загрожує перетворити війну на десятирічний конфлікт, як у секторі Газу або Нагірному Карабаху.
 
Мені дивно, коли окремі люди, зокрема Папа Римський чи навіть цілі країни, говорять про перемир'я чи відхід Донбасу та Криму росіянам. Століттями з цією країною неможливо ні про що домовитися, вони все одно будуть зраджувати. Вони дивляться тобі в очі, брешуть тобі і роблять свою справу. Вони брешуть всьому світу, включаючи власних громадян. Мені огидно, скільки людей з раші полетіло до Європи, тікаючи від мобілізації.
 
Тепер вони поширилися всюди, мов чума. А це означає дестабілізацію й інших країн, бо вони завжди несуть з собою злочин і ганебну поведінку. Їм не можна довіряти так само, як ви не можете довіряти путіну чи його прибічникам. Навіть коли закінчиться війна, вони все одно роками збиратимуть зброю, щоб знову воювати з нами. Тільки переворот в Росії може щось змінити, коли народ і країна самі хочуть змін. Але вони її не хочуть, тому ми маємо бути готові до наступного удару в спину в будь-який день. Не вірте, що вони хочуть закінчити війну, вони хочуть крові протягом усього свого існування!
 
Стрільба з дронів, обстріли та зенітні ракети (реактивні системи залпового вогню) - це щоденна рутина нашої країни, не кажучи вже про те, що у нас практично немає електрики, тепла та води І таких міст і областей багато-багато. А зараз росіяни запускають ракети звідусіль, щоб знову і знову вдарити по нашій енергосистемі, нашим людям..
 
Мені здається, нам просто доведеться побудувати цілі підземні міста, притулки, лікарні, школи та електроцентри, щоб вони не могли зруйнувати їх у майбутньому. Бо географічно рашисти завжди з нами, тому треба готуватися до наступної війни, хоча ця ще не закінчиться.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews