«Новий Театр» завітає з Франківська до Чернівців з популярними постановками Тараса Бенюка

23.11.2017 18:05   Джерело: БукІнфо
Опубліковано : Буковинський Новинар

29 листопада на чернівчан та гостей міста чекає подвійна порція «театрального задоволення». Адже до міста завітає команда Івано-Франківського Нового Театру із двома постановками, - пише БукІнфо.

29 листопада о 15:00 відбудеться вистава «Ігри на задньому дворі» в режисурі Т.Бенюка.

П’єса ізраїльського драматурга Едни Мазії написана за реальними фактами про зґвалтування 14-літньої дівчинки її ж однолітками. Вистава досить провокаційна і динамічна, побудована на сьогоднішньому ритмі сучасної молоді. Вона засуджує і різко б’є по таких рисах молодого покоління як цинізм, відсутність співчуття, байдужість до ближнього, черствість серця. Мета цієї постановки в тому, щоб підлітки побачили себе зі сторони, прожили складну ситуацію разом з персонажами, і попавши в аналогічну, приймали правильні рішення… рішення, за які не прийдеться відповідати перед законом. Вистава рекомендується для перегляду молоді (14+).
  
А також 29 листопада о 19:00 на вас чекає вистава «Собака» в режисурі Т.Бенюка за п’єсою Валентина Красногорова.

За годину на сцені розгортається трагічна драма трьох живих істот: він - одвічно зайнятий обслуговувач залізничних холодильників, вона - приймальниця у закладі для утилізації тварин і собака Булька, яку чи то викинули, чи то загубили.

Чоловік привів собаку, щоб приспати, бо не має з ким її залишати під час від'їздів. Чи є в житті такі обставини, які б виправдали такий вчинок? Та чи взагалі наважиться головний герой…

У Івано-Франківському Новому Театрі переважають вистави на гостросоціальну тематику, адже що як не театр, найліпше показує джерела конфліктів, які людина повинна уникати. І, до речі, можна багато чого змінити в своєму житті на краще, якщо уважно дивитися вистави. Тому франківчани щиро запрошують всіх і кожного поринути в «новий» світ театрального мистецтва.

Вистави відбуватимуться в Чернівецькому академічному обласному Українському музично-драматичному театрі ім.О.Кобилянської. Квитки в касі театру або за тел. 050 730 19 44.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: БукІнфо