Ялинка згідно вчення феншуй - як чернівчани радять зутрічати 2018 рік

25.12.2017 10:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За китайським календарем 2018 – рік Жовтого Земляного Собаки. Щоб покровителька нового року була доброзичливою, важливо правильно облаштувати квартиру, накрити стіл і вдягнутись. 

Інтер'єр на Новий рік 2018

Ялинку, згідно вчення феншуй, треба встановлювати в залежності від того, що хочеться прокачати в наступному році: сімейне благополуччя, гроші, здоров'я тощо, пише 24 канал.

Дотримуйтеся інструкції: кар’єристам варто звернути увагу на північну частину. Північно-східна – покращує мислиннєву діяльність, допоможе набути мудрості у новому році. Східний сектор – взаєморозуміння у сім’ї. Південно-східна частина кімнати відповідає за статки сім’ї. Тож якщо вам не вистачає грошей, розмістіть ялинку саме там. За славу і визнання відповідає південна сторона. А от південно-західний сектор допоможе налогодити стосунки у шлюбі. Захід відповідає за поповнення родини новими членами. Північно-західна частина приміщення – для поціновувачів подорожей. За здоров’я завжди відповідає центр приміщення.

Китайці також радять розставити в будинку фігурки тотемної тварини-покровителя Нового року 2018. Оскільки собака вважається дуже сімейною твариною, то у квартирі має бути максимально затишно.  

Декор ялинки

Ялинку варто прикрашати всією сім'єю. І це важливий елемент підготовки до Нового Року. Дуже важливим є те, щоб члени родини не сварились під час цього заняття.  Цього року бажано уникати на ялинці яскравого червоного кольору. Краще віддати пріоритет усім відтінкам жовтого.  Але важливим є також використання у декорі ялинки предметів-символів: Мішечки з кавовими зернами символізуватимуть сімейне благополуччя у Новому році Собаки. Дзвіночки із синіми і зеленими бантиками – кличуть успіх у будинок. Кошики зі штучними квітами дадуть сигнал Всесвіту до збільшення матеріальних статків сім'ї. 

Новорічний стіл

За феншуєм стіл бажано розташувати так, щоб його можна було вільно обійти з усіх сторін, і ні в якому разі не навпроти туалету. Небажано також його ставити в кут. Стіл обов'язково треба застелити скатертиною, цього року – жовтого, або золотого кольору. Посуд має бути простим, однотонним, без зайвих візерунків і квіточок. У центрі столу обов'язково має стояти велика біла свічка, прикрашена ялинковим гіллям, або ж золотистими стрічками. Під час святкової вечері не забудьте запалити її. Серед наїдків бажано, щоб були м’ясні страви, адже це улюблена їжа собак. Але загалом стіл має бути максимально простим, без вишуканих рецептів, над якими треба провозитись цілий день.  

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews