Історичний телепроект «На районі» презентував студент із Черкаського ВНЗ (Відео)

08.02.2018 20:43   Джерело: dzvin.news
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олексій Шандра спільно з  «Громадським телебаченням: Черкаси» започаткував проект «На районі».

Головна мета програми — дослідження історії міста Черкаси.

Про це інформує прес-служба університету.

Наразі вийшла перша серія проекту “На районі”. У випуску йдеться про історію району Митниця. Показано історію мікрорайону, починаючи від того, яким він був на початку ХХ століття, як він змінювався, і до сьогодення — до спорудження житлового мікрорайону.

«Тепер ми працюємо над другою серією про район Казбет, — каже автор. — У розробці — матеріали про район Хімселище, про розвиток промисловості, яка позиціонувала Черкаси як місто хіміків, а також про Південно-Західний, Криваліївський райони. Ще одна серія буде присвячена Центру. Зокрема є ідея розповісти про головну вулицю міста — бульвар Шевченка, про те, як він змінювався протягом сторіччя. Можливо, дослідимо історію вулиці Хрещатик, оскільки вона довгий час була центральною», — ділиться планами Олексій Шандра.

За матеріалами https://dzvin.news 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dzvin.news