Депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк розповіла про реформу інтернатних закладів

17.02.2018 20:06   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Яка реформа чекає на чернівчан? Про реформу інтернатних закладів у програмі «Суть Речей» на Радіо 10 розповіла депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк.

«Найважливіше питання зараз – це реформа інтернатних закладів, з якою пов’язана така певна ліквідація, не реорганізація, а певна ліквідація одного з інтернатів Хотина. Над цим працюємо. Мене цікавлять діти, долі дітей, куди потраплять діти після того, як цей інтернатний заклад буде мати інші функції. Куди потрапить колектив, чи матимуть вони роботу?  На зустрічі, на молитовному сніданку я мала розмову з уповноваженим з прав дітей, Миколою Кулебою, він пообіцяв, що розбереться з ситуацією.

Як голова постійної комісії з питань приватизації і управлінням об’єктів, я також опікуюся інтернатними закладами в інших районах і, звичайно, я хочу знати і передбачати майбутнє саме цих дітей, які є вихованцями інтернатних установ і буду дуже серйозно над цим працювати. І  щодо роботи у комісії, тут надзвичайно багато роботи. Дуже багато сьогодні керівників установ комунальних мають завершені контракти і потрібно попрацювати з можливостями продовження з цими людьми контрактів або презентації інших керівників. Зараз непросто працювати, особливо з інтернатами вкрай важко працювати, де порушують права людини. Є спеціальні інтернати для дітей», - розповіла депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк.

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua