Чернівчан «дістали» пільговики в маршрутках і тролейбусах

04.03.2018 14:05   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Буковинський Новинар

Питання перевезення пільговиків у Чернівцях давно стоїть гостро – ті, кому доводиться платити за проїзд, із заздрістю скоса позирають на тих, хто має право безкоштовного проїзду. Мовляв, чого туди-сюди цілими днями їздити, через них у «години пік» впхатися ні в маршрутку, ні в тролейбус неможливо. Пільговики ж навпаки стають у позу – держава дозволила, значить маємо право. І до чого влада лише не вдавалася, аби якось владнати це протистояння – і кількість маршрутів для пільговиків обмежувала, і взагалі окремі автобуси для них пускали. Проте досі питання не вирішене, - пише PRESS-ЦЕНТР.

За справу вирішили взятися пересічні чернівчани. І зареєстрували на сайті міської ради петицію з вимогою заборонити пільговикам безплатно їздити у громадському транспорті в певні години.

«Пропоную скасувати всі пільги на проїзд в місцевому транспорті (тролейбус, маршрутки тощо) в «час пік», а саме з 6:00 до 9:30 та з 16:30 до 19:00 години. У зв’язку з тим, що з ранку неможливо добиратись на роботу (переповнений тролейбус пенсіонерів та інших пільговиків) та навпаки з роботи - ввечері, пропонується зробити платний проїзд для всіх категорії населення, таким чином, розвантажити переповнений місцевий транспорт у «час пік». Сподіваюсь на ваше розуміння», - написав автор петиції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР