Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук зустрів «Українських амазонок» (Фото)

15.05.2018 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Голова обласної державної адміністрації Чернівців Олександр Фищук взяв участь в урочистостях з нагоди Всесвітнього дня вишиванки.

У культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал», що в Києві, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук разом з посадовцями різних рівнів, громадськими діячами взяв участь в урочистому прийнятті для Дипломатичного корпусу під назвою «Українські амазонки» з нагоди Всесвітнього дня вишиванки.

Під час заходу відбувся етнопоказ за участі жінок, які служать в АТО та є героїнями України. На подіумі вони демонстрували одяг з елементами вишивки провідних українських дизайнерів.

Серед спікерів заходу: дружина Президента України Марина Порошенко, Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, представники Міністерства інформаційної політики України та громадської організації «Всесвітній день вишиванки».

Для глядачів також представили майстер-класи з народних танців, експозиція сучасних художників України, виставку старовинних строїв з колекцій колекціонерів з традиційного вбрання з регіонів України.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

null
Фото прес-служби Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews