За неякісні дороги доведеться відповідати, - попереджає мерія Чернівців

05.06.2018 21:44   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях департамент житлово-комунального господарства міськради висунула попередження двом фірмам-підрядникам, які 1 червня мали розпочати капремонт чотирьох вулиць у центрі міста, однак цього не зробили. Про це повідомляє прес-служба міської ради, пише molbuk.ua

«Департамент житлово-комунального господарства міської ради комісійно обстежив дороги, де відповідно до угод і затверджених графіків, підрядники повинні були розпочати ремонтно-будівельні роботи 1 червня ц.р. За фактом недотримання графіків складено акти, з якими 4 червня ознайомлено підрядників», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в підрядників взято пояснення та попереджено про застосування заходів впливу, передбачених договорами за недотримання графіків виконання робіт.

Зокрема, акти про порушення графіків складено на підрядників, які виконують роботи з капітального ремонту доріг на вул. Переяслівській, Гагаріна, Січових Стрільців та Суворова. Це ТОВ «ЛК Машинері» (керівник Ігор Стариков) та ПП «Алекс Промбуд» (керівник – Олексій Боднарашек).

Раніше повідомлялося, що через ями на вулиці у центрі міста перекинулась активістка на інвалідному візку.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua