Відома телеведуча з Чернівців «одружилась» із зіркою «Дизель-шоу»

03.09.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У новому комедійному серіалі "Папаньки" популярна телеведуча, родом з Чернівців, Лілія Ребрик склала екранну пару Єгору Крутоголову. 

Прем'єра 16-серійного фільму від "Дизель студіо" про відносини батьків та дітей відбудеться на ICTV вже цієї осені.

За сюжетом Лілія не тільки матуся сина-шибеника, але й успішна бізнес-вумен - власниця власного салону краси. За словами Єгора Крутоголова, кіношного чоловіка Ребрик, телеведуча вжилася в роль на всі сто відсотків.

"Актрису на роль моєї дружини ми вибирали не тільки за зовнішніми даними. Важливо було саме відповідність персонажеві, адже витримати такого хлопця, як я - то ще випробування. Щоб витримувати мій натиск і іноді навіть дурість якусь дитячу, це повинна була бути жінка зі стержнем. Звичайно, Лілія як мати вже двох дітей, як провідна і як успішна жінка цілком впоралася зі своєю роллю. Шоу-бізнес - це той же бізнес, де Ліля - цілком собі активна бізнес-вумен. Так що відповідність вийшло повне ", - розповідає актор" Дизель студіо".

Зйомки епізоду проходили в одному зі столичних салонів краси. 

До речі, саме в серіалі "Папаньки" дочка Лілії Ребрик і хореографа Андрія Дикого - Діана - зіграла свою першу в житті роль. 4-річна дівчинка склала своїй мамі компанію на знімальному майданчику і отримала свій перший гонорар.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець