Чернівчани візьмуть участь у Міжнародній конференції «Рельєф і Клімат»

27.09.2018 08:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

П'ятдесят учасників з Чернівецької області візьмуть участь в Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Рельєф і Клімат».

Відповідно до Комплексної програми молодіжної політики у Чернівецькій області на 2016-2020 роки,  26 вересня  2018 року за сприяння управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації 50 студентів географічного факультету  ЧНУ ім. Ю. Федьковича   відправились  до с. Голошина Верховинського району Івано-Франківської області для участі в Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Рельєф і Клімат».

Конференція  організована кафедрою фізичної географії, геоморфології та палеогеографії географічного факультету Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, Чернівецьким відділом Європейської Асоціації студентів-географів, Національним природним парком «Черемоський».

Захід відбуватиметься впродовж 26-28 вересня 2018 року. Участь у конференції візьмуть і  учасники з Польщі, Румунії, Болгарії, Німеччини та Грузії.

Мета заходу – дослідження взаємодії рельєфу та клімату та їхнього впливу на природокористування.

Конференція  передбачена у наступних секціях:

1. Рельєф і клімат – динамічні компоненти ландшафту і чинники його генези;

2. Палеорельєф і палеоклімат;

3. Вплив рельєфу і клімату на природокористування ;

4. Дослідження молодих вчених у вивченні рельєфу і клімату.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews