У Чернівцях відбувся фестиваль-ярмарок «Свято Гарбуза - 2018»
Опубліковано : Наталія Чернівецька
26 вересня 2018 року у рамках Акції «Відповідальність починається з мене», за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації спільно з кафедрою технології і організації ресторанного господарства факультету управління, сфери обслуговування та харчових технологій Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ на Центральній площі міста Чернівці проведено із навчальними закладами харчової промисловості області, командою студентів Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії м. Запоріжжя та з студентами Університету імені Альфреда Нобеля м. Дніпро Всеукраїнський фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва «Свято Гарбуза - 2018».
Учасниками цьогорічного фестивалю стали 15 команд:
- Команда Чернівецького Кооперативного економікоправового коледжу – «Невипадкові люди»;
- Команда Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ – «Гарбузія»;
- Команда Заставнівського вищого професійного училища № 24 – «Гарбузова родина»
- Команда Чернівецького державного комерційного технікуму «Родичі гарбузові»
- Команда кафедри фінансів, банківської справи та підприємництва ЧТЕІ КНТЕУ – «Чернівчаночка»
- Команда кафедри менеджменту і туризму ЧТЕІ КНТЕУ – «Гарбузова адміністрація»
- Команда студентів 1 курсу спеціальності «Готельноресторанна справа» 116 група ЧТЕІ КНТЕУ – «Готельні магнати»;
- Команда студентів 1 курсу Спеціальності «Харчові технології» 115 група ЧТЕІ КНТЕУ – «Харчемони»;
- Команда студентів 2 курсу Спеціальності «Готельноресторанна справа» 129 група ЧТЕІ КНТЕУ – «DreamTeam»;
- Команда студентів 2 курсу Спеціальності «Харчові технології» 128 група ЧТЕІ КНТЕУ – «Мадлен»;
- Команда студентів 3 курсу Спеціальності «Готельноресторанна справа» 138 група ЧТЕІ КНТЕУ – «Золоті гарбузи»;
- Команда студентів 3 курсу Спеціальності «Харчові технології» 137 група ЧТЕІ КНТЕУ – «Гарбузова імперія»;
- Команда барменів ЧТЕІ КНТЕУ
- Команда студентів Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії м. Запоріжжя;
- Команда студентів Університету імені Альфреда Нобеля м. Дніпро
Учасники та гості фестивалю-ярмарку обмінювались думками, рецептами, своїми знаннями та кулінарними секретами, куштували та купували страви із гарбуза.
Після завершення фестивалю-ярмарку за значний внесок у справу відродження національних кулінарних традицій, збереження і примноження духовних скарбів українського народу та особисту підтримку у проведенні фестивалю заступником начальника управління молоді та спорту ОДА Артуром Боштаном було нагороджено подяками та цінними подарунками у вигляді кулінарних книг директорів навчальних закладів:
Кирилюка Миколу Володимировича – директора Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ;
Кошкарова Степана Андрійовича – директора Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу Чернівецької обласної спілки споживчих товариств;
Божик Галину Анатоліївну – директора Чернівецького державного комерційного технікуму ВКУ КНТЕУ;
Томика Віктора Олексійовича – виконуючого обов’язки директора Заставнівського вищого професійного училища № 24;
Ткач Вікторію Олександрівну - д.е.н., професора кафедри міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки Університету імені Альфреда Нобеля;
Камушкова Олександра Сергійовича - к.е.н., доцента кафедри природничих дисциплін Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.
Команди учасників фестивалю були нагороджені подяками та символічними подарунками.
За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.
Джерело: CvNews