Блок Порошенка виступив за розслідування скандалу в оборонці, а «Батьківщина» – проти, – блогер

01.03.2019 17:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Вчорашню постанову «про невідкладне розслідування фактів зловживання в «Укроборонпромі» підтримали майже всі депутати від «Блоку Петра Порошенка». Натомість представники фракції» Батьківщини» проігнорували голосування.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Alex Noyt.

«Цікаво, за розслідування справи про «крадіжки друзів Порошенка з БПП» проголосували всі «друзі Порошенка» з БПП майже в повному складі. Натомість партія «Батьківщина», партія імені борця проти корупції Ляшка, разом із «ригами», відром і Світланою Заліщук – ні», – пише блогер.

Він зауважив: Заліщук оголосила про свій вихід з фракції БПП саме через скандал навколо «Укроборонпрому», «називаючи цю причину найголовнішою, щоб покинути фракцію». Однак все ж у парламенті не проголосувала за постанову.

Водночас, блогер переконаний: у депутатки були свої причини не підтримувати голосування. Мовляв, вона уже приєдналась до Анатолія Гриценка. Цього політика також звинувачують у розкраданнях в армії, під час перебування на посаді Міністра оборони.

«Завтра можуть «запилити» таке ж розслідування щодо Гриценка, а там вже їй все гарантовано», – підсумував Alex Noyt.

Нагадаємо, 25 лютого команда «Bihus.info» оприлюднила розслідування, в якому йдеться про схеми розкрадання в оборонному комплексі України. Фігурантом став син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського – Ігор.

У свою чергу концерн «Укроборонпром» і сам Гладковський-старший заявили, що позиватимуться до суду на журналістів. Про такі ж наміри повідомив і сам Ігор Гладковський. Він заявив, що готовий надати пояснення правоохоронним органам з усіх питань, про які розповіли журналісти.

Водночас Петро Порошенко призупинив повноваження Олега Гладковського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews