Автори фейкового компромату на Порошенка не спромоглися звірити цифри - експерт

06.03.2019 20:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Автори підробленого компромату щодо президента України Петра Порошенка не спромоглися навіть перевірити цифри, в результаті чого їх матеріал вступає в протиріччя зі здоровим глуздом.

Про це заявив політичний консультант Володимир Макарівський на своїй сторінці в Facebook.

Політолог упевнений, що ті, хто вважають Порошенко причетним до розкрадань, повинні уважно переглянути розслідування журналіста Дениса Бігус.

«Оригінали листувань нам ніхто не показував, але навіть в тому, що показують журналісти, складно знайти сенс», - заявив Макаровський.

Він підкреслив, що Петро Порошенко за час свого президентства витратив на армію понад півмільярда гривень.

«Учасники схеми ділять суми, які здаються смішними, якщо згадати, скільки грошей витратив Порошенко на благодійність. Знаєте, скільки? 1,2 мільярда гривень! Зі своєї кишені. При цьому на саму армію - понад півмільярда. Зокрема, Порошенко за свої особисті гроші купував бійцям снайперські гвинтівки, бронежилети і автомобілі », - нагадав експерт.

Макарівський підкреслив, що саме те, що Порошенко допомагає армії, знімає з нього всі підозри в тому, що він пов'язаний з розкраданнями в «Укроборонпрому».

«Якщо згадати цей факт, то зв'язок президента з описаної журналістами корупційною схемою звучить, як мінімум, смішно, як максимум - абсурдно. Виходить, з одного боку, він витрачає сотні мільйонів зі своїх особистих грошей, щоб з іншого боку брати участь в махінації на суму десять тисяч доларів? Порошенко був успішною і багатою людиною ще до президентства - це відомий факт. А то що нижчі чиновники можуть красти - це не новина », - заявив експерт.

Також Макарівський зазначив, що час виходу сюжетів «Бігус. Інфо» і їх багатосерійність викликають підозру.

«Виникають і інші питання. Чому це розслідування вийшло тільки зараз? І виходить окремими серіями? Адже цей серіал розтягується до самих виборів ... Дивні збіги? Це чергова спроба очорнити президента перед голосуванням. Але очорняти нічим, тому звинувачення притягують за вуха - ні до чого причепитися, ось і намагаються прив'язати до нього дрібну крадіжку якогось низького чиновника через п'яту воду на киселі. Не ведіться на таку туфту, будьте розумнішими », - підсумував політконсультант.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews