Наливайченко - Правління Порошенка запам’ятається як 5 років ганебної втрати часу

25.03.2019 10:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що задають йому в соцмережах.

Порошенко у своїх виступах фокусує увагу на п’яти економічних напрямках розвитку. Серед них агропромисловий комплекс, IT- сектор, індустріалізація і прихід на український ринок технологій, що працюють на світовий експорт, інфраструктурні проекти і логістика, розвиток туризму. Якось дисонанс…    

Це не просто дисонанс. Це п’ять років ганебної втрати часу для громадян України, ганебної втрати можливостей для української економіки. Все, що зараз, наприкінці каденції, президент як піар роздуває на своїх проплачених мітингах, є мапою біди української економіки. Жодна з цих галузей не тільки не розвивалася, а з точністю до навпаки – Порошенко й Гройсман душили й душать IT-галузь, збільшують податки, перешкоджають веденню бізнесу, натравлюють силовиків на молоді IT-компанії, які справді талановиті, які мають класні програми, розробки, стартапи, які купує навіть Ізраїль. Я стверджую: українська влада має перестати душити український бізнес.

Йду в президенти, щоб справді підтримувати створення робочих місць в Україні, підтримувати транспортні, транзитні проекти, IT-галузь. І найголовніше, базові галузі промисловості – машинобудування, металургія, українські виробники – саме на них має бути спрямована основна увага, оскільки це той двигун, який витягне і українську економіку, і українську державу з прірви бідності і занепаду.

Тільки вдумайтесь, за час царювання і грабування країни Порошенком та його оточенням вони створили дефіцит зовнішньої торгівлі 5,8 мільярди доларів! Це що означає? Що Україна закуповує набагато більше, ніж виробляє і експортує. А я відстоюю якраз розвиток країни і власного виробництва, щоб ми продавали свою продукцію за кордон і таким чином наповнювали бюджет, наповнювали Пенсійний фонд.

Прямий наслідок занепаду економіки – корупція у владі. Дефіцит Пенсійного фонду – чому Порошенко так боїться про це сказати? Та тому, що дефіцит Пенсійного фонду за часів Порошенка досяг 29 мільярдів гривень. Тобто стільки пенсій не виплачено нашим громадянам, які ці пенсії заслужили важкою працею. Це несправедливо. Я відстоюю справедливу модель економіки. Це підтримка виробника, створення робочих місць, а відтак наповнення бюджету, збільшення соціальних фондів та Пенсійного фонду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews